Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Göksel’de hayranlarıyla Hatay’da buluştu

Göksel’de hayranlarıyla Hatay’da buluştu
2

Hatay’ı fuarlar, festivaller ve eğlence şehri kimliğine büründürecek EXPO 2021, bunu açılış günündeki muhteşem bir konserle herkese gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

HATAY (İGFA)– Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Göksel, EXPO 2021 Hatay’ın resmi açılışında verdiği konserle Hataylılara ve sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Arsuz’daki Expo alanında sahneye çıkan Göksel sevilen şarkılarını dev organizasyon ve Hatay için söyledi. Expo meydanını dolduran binlerce Hataylı, Göksel’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek hem Expo’nun hem de baharın coşkusunu doyasıya yaşadı.

Enerjisi, sahne performansı ve sesiyle alandaki kalabalığa keyifli dakikalar yaşatan Göksel, “Sevgi şehrinde sevgi şarkıları söylüyoruz. Expo, Hatay’a güzellikler getirsin” diyerek Expo’nun Hatay’a hayırlı olmasını diledi. Konser sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adnan Özkaya, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve HBB yöneticileri, başarılı sanatçıya eğlence dolu anlar için teşekkür ederek çiçek hediye etti. Arsuz’dan, Antakya’dan, İskenderun’dan, Belen’den kısacası Hatay’ın dört bir yanından Arsuz’daki Expo alanına giden binlerce Hataylı, uzun süre konuşulacak, mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir geceyi geride bıraktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.