Dolar 32,2694
Euro 34,7651
Altın 2.414,22
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 12°C

Göcek Popüler Tekne Turları

<strong>Göcek Popüler Tekne Turları</strong>
2

Göcek tekne kiralama fiyatı dendiğinde daha çok huzur bölgesi olarak adlandırılan Türkiye’nin plajlarının popüler plajlarının yer aldığı alanlar tercih edilebiliyor. Antalya’da bulunan Kaş tamamen dağ, tepe ve koyları ile ünlü kayalıklardan oluşan her yılı farklı turistlerin ziyaret ettiği bir tatil merkezi olma özelliği taşıyor. İstendiği zaman rahatlıkla her alandan denize giriş yapılabiliyor. Tekne turunu yaparken keyifli bir kahvaltının tadı Saklıkent kanyonunda çıkarılabilir. Etrafın dokusu güvenilir ve huzurlu havası anında kendini içine çekiyor.

Kurumsal Web Tasarım

Sevdiklerinizle, ailenizle beraber gözlerden uzak bir tekne turu hem ruhunuza hem de bedeninize aradığınız şifayı ve huzuru sunacak. Göcek kiralık tekne hizmeti ile İzmir’in en bakir ve doğal koylarını barındırır. Göcek, Muğla’nın turistik beldelerinden biridir. İzmir tatilini unutulmaz hale getirmeniz günübirlik tekne turları ile mümkün hale geliyor. 5 yıldızlı otel konforunda denize taşıyan Göcek tekne turları ile bütçenize en uygun mavi yolculuk keyfini çıkarın. Ege’nin incisi Göcek mevsimine ve rezervasyon zamanına göre en doğru zamanda uygun fiyatlarla ziyaret edilebilir.

Antalya Kaş Kiralık Tekne

Doğal manzaraları ile ünlü Kaş popüler ve saklı kalmış bir gezi rotası olma özelliğini de taşıyor. Kaşın birden çok plajı bulunuyor. Bunlar arasında kabotaj tuzu ve patara ilk üçte yer alıyor. Saklıkent kanyonu görülmeye ve keşfedilmeye değer. Tekne turu planı olanlar için Üçağız, Kaleköy ve Kekova rotası tekne turu için uygun planlama olarak kabul edilebilir. Kendine özel hassas tepesinde yamaç paraşütü yapılabiliyor. Özellikle kano keyfi sakin sularda imkan sunuyor. İstendiğinde dalış yapılabilecek özel alanlara da bulunuyor.

Göcek tekne turu ile keşfedilebilecek popüler koy ve plajları arasında şunlar ön plana çıkıyor: Osmanağa ve Ayten Koyu, İnlice Halk Plajı sayılabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.