Dolar 32,3835
Euro 34,7992
Altın 2.442,51
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Başkan Ali̇m Işık Gençlerle Tavla Oynadı

BAŞKAN ALİM IŞIK GENÇLERLE TAVLA OYNADI

Başkan Ali̇m Işık Gençlerle Tavla Oynadı
2

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kanal Kütahya Projesi çerçevesinde birinci etabı tamamlanan Bekir Avlupınar Caddesi’nde gençlerle buluştu.

Kurumsal Web Tasarım

Esnaf ve vatandaş gezileri ile halkın içinde yer alan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gençlerin de taleplerini dinlemek adına zaman zaman onlarla buluşarak fikir alışverişinde bulunuyor.

Gençlerin Kütahya’da kalarak şehrin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunmalarını değerli bulduğunu her platformda dile getiren Başkan Işık, gençler için hazırladıkları projeleri de tek tek hayata geçiriyor.

Bekir Avlupınar Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Işık, gençlerle sıkı bir tavla turnuvasına katıldı. Keyifli anların yaşandığı tavla turnuvasında Başkan Işık, aynı zamanda gençlerin taleplerini de dinledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.