Dolar 32,4183
Euro 34,8378
Altın 2.440,72
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 14°C

Glütensiz Kafe büyük ilgi görüyor

Glütensiz Kafe büyük ilgi görüyor
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a AVM ziyaretinde vatandaşlar Glütensiz Kafe nedeniyle teşekkür etti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, doktor başkan olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla dışarıya bağımlı kalmadan glütensiz tüm ürünlerin kendi üretimi olan ve İç Anadolu Bölgesi’nde ilk ve tek kafe olan Glütensiz Kafe, vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Çölyak rahatsızlığı, glüten duyarlılığı olan vatandaşların yanı sıra sağlıklı yaşam için glütensiz beslenmeyi tercih eden tüm vatandaşlara hitap eden Glütensiz Kafe hizmeti takdir toplarken, Başkan Büyükkılıç’a alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği ziyaret esnasında bir vatandaş insan ve sağlık odaklı projelerinden olan Glütensiz Kafe hizmeti nedeniyle teşekkürlerini iletti.

“ELİNİZE, EMEĞİNİZE SAĞLIK”

Kızının çölyak rahatsızlığı olduğunu ve bu hizmetin çok anlamlı olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Benim kızım çölyak hastasıdır. Kayseri’de Glütensiz Kafe adına Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyemiz, aynı zamanda çölyak hastalarına iki ayda bir glütensiz paket yardımı yapıyor. Bunun için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Elinize, emeğinize sağlık” diyerek, hem teşekkür hem de dua etti.

Başkan Büyükkılıç da bu özel projenin bölgeye hitap eden bir hizmet olduğunu belirterek, “Sizlere layık olma yönünde, hizmetimiz sosyal sorumluluk mantığı içerisinde bölgeye hitap ediyor. Önce insan, önce sağlık diyerek, insan ve sağlık odaklı hizmetlerimiz kapsamında glüten duyarlılığı bulunanlar ile sağlıklı yaşamı ön planda tutan vatandaşlarımız için gayretlerimiz sürecek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.