Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Giresun’da ‘huzur’lu iftar

Giresun’da ‘huzur’lu iftar
2

Giresun Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında iftarını Giresun Huzurevi sakinleriyle birlikte açtı.

Kurumsal Web Tasarım

GİRESUN (İGFA) – Vali Enver Ünlü, Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan büyüklerle güzel bir Ramazan akşamında bir araya geldi.

Huzurevi sakinleri ile gerçekleştirilen iftar programına; Vali Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve eşi Sıdıka Yıldırım, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ve eşi Elif Özer ile yetkililer katıldı.

İftar sonrası Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Ünlü, büyüklerin hal ve hatırlarını sorarak “İftar sonrası değerli büyüklerimizle… Bizleri bugünlere hazırlayan, fedakâr, sevgi dolu ve gölgesinde huzur bulduğumuz ulu çınarlarımıza minnettarız. Ellerinden saygı ve hürmetle öpüyoruz.” paylaşımında bulundu.

İftar programı, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.