Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

“Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaatte bulunmayız”

“Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaatte bulunmayız”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Memur – Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Altınoluk Derneği ve Sıla Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Uluçay, “bizler verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmayan bir anlayışla hizmet ediyoruz. Allah’ın izniyle bu anlayışla birlikte daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Memur – Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Altınoluk Derneği ve Sıla Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan, İl Başkanı Hüseyin Menteş, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaatte bulunmayız”

Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Uluçay, “Öncelikle belirtmek isterim ki sivil toplum kuruluşlarımızın ve sendikalarımızın görüşleri bizim için son derece değerli. Her kesiminden vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini dinlemek, şehrimizi daha da iyi bir noktaya getirmek adına önemli bir husus. Bizler AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne kadar hemşehrilerimizin huzur ve refahını sağlamak adına her zaman daha iyiyi yapmak için çalıştık gayret ettik. Yeni dönemde de sizlerin destekleriyle yerel kalkınma ve refah seviyemizi daha da yükselteceğiz. Geleceğin şehirlerini inşa eden bir belediyecilik vizyonundan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Stratejik bir yönetim anlayışıyla kentsel dönüşümden altyapıya, sosyal belediyecilikten kültür politikalarına, turizmden yerel kalkınmaya, hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi istişare ile hep birlikte gerçekleştireceğiz. Zaten ortaya koyduğumuz hizmetlerle AK Parti Belediyeciliği’nin farkını göstererek, gayretle çalıştık. Bir ekole dönüşen bu anlayışı daha ileriye taşımak için daha çok çalışıp daha çok vizyon projeleri hayata geçireceğiz. Bizler verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmayan bir anlayışla hizmet ediyoruz. Allah’ın izniyle bu anlayışla birlikte daha yapacak çok işimiz var.