Dolar 32,4841
Euro 34,7688
Altın 2.413,09
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Gençlerbirliği’nden Kayseri kampı

Gençlerbirliği’nden Kayseri kampı
2

TFF Süper Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu’nda sürdürüyor. Teknik Direktör Metin Diyadin, Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu’nda yaptıkları antrenmanda sahanın oldukça güzel olduğunu belirterek, Başkan Bilal Özdoğan’a teşekkür etti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu’nun antrenman ve futbol oynamaya oldukça elverişli bir saha olduğunu belirtti.

Diyadin, önceki dönemlerde kamp için Erzurum’un tercih edildiğini, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Hacılar Stadyumu’yla birlikte Kayseri’nin daha çok tercih edildiğini söyleyerek şöyle konuştu;“İlk kez Erciyes’e kamp için geldik. Daha önce bu tür organizasyonlar için Erzurum tercih ediliyordu ama şimdi Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu tercih ediliyor. Burası da kamp ortamı olarak çok güzel. Saha çok güzel. İnşallah 10 günlük bir kamp dönemimiz var. Bu süreçten sonra ikinci etabı da  buraya alabiliriz.”  

Teknik Direktör Diyadin, Hacılar Belediyesi’ne böyle güzel zeminli bir saha yaptığı için teşekkür ettiklerini belirterek; “Böylesine güzel kamp bölgesi ve sahayı  sezonun başında takımlar kolay kolay bulamaz. Bu anlamda biz oldukça şanslıyız. Bilal Başkanımıza yaptığı çalışmadan ötürü teşekkür ederiz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.