Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Gençler çadır kampında bir araya geldi

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN 19 MAYIS GENÇLİK ÇADIR KAMPI ETKİNLİĞİ HASIRCA KAMPINDA GERÇEKLEŞTİ. ETKİNLİKTE 100 GENÇ BİRÇOK SPOR FAALİYETİNE DE KATILDI.

Gençler çadır kampında bir araya geldi
2

Tepebaşı Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik Çadır Kampı etkinliği Hasırca Kampında gerçekleşti. Etkinlikte 100 genç birçok spor faaliyetine de katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği etkinlikler ile gençler için sağlıklı aktivite alternatifleri sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen 19 Mayıs Gençlik Çadır Kampı etkinliğinin de gençlerden ilgi gördü. 28-29 Mayıs tarihlerinde Hasırca Kampında 100 gencin katılımı ile düzenlenen etkinlikte voleybol, basketbol, ayak tenisi, badminton, futbol karşılaşmaları ve masa tenisi ile dart etkinlikleri gerçekleştirildi. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte katılımcılar, spor müsabakalarının yanı sıra canlı müzik ve sinema gösterimi ile keyifli anlar yaşadı. Kamp etkinliği trekking ile son buldu.

Kampa katılan gençler, Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.