Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Gençler Avrupa Günü’nü etkinliklerle kutladı

ESKİŞEHİR AB BİLGİ MERKEZİ, “AVRUPA GÜNÜ GENÇLİK BULUŞMALARI” KAPSAMINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN HEM EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ HEM DE EĞLENDİRİCİ AKTİVİTELER GERÇEKLEŞTİRDİ.

Gençler Avrupa Günü’nü etkinliklerle kutladı
2

Eskişehir AB Bilgi Merkezi, “Avrupa Günü Gençlik Buluşmaları” çerçevesinde üniversite öğrencileri için hem eğitici ve öğretici etkinlikler düzenledi hem de eğlendirici aktiviteler gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü dolayısı ile gençlerle bir araya geldi. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun desteği ile yapılan etkinlikte, üniversite öğrencileri katılımcı olarak yer aldı. Gün boyu gerçekleşen programda AB gençlik projeleri, eğitim fırsatları ve gönüllü hizmetleri başlıkları hakkında söyleşiler gerçekleştirildi.

Gün boyunca söyleşi ve oturumlar gerçekleştirildi

Söyleşilerde; Türkiye Ulusal Ajansı Gençlik Hareketlilik Koordinatörü ve Eurodesk Türkiye Ulusal Koordinatörü Emirhan Aslan ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Avrupa Dayanışma Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cafer Yıldırım konuşmacı olarak yer aldı. Programda ayrıca Türk ve yabancı öğrencilerinin katılımlarıyla Genç Akademi Derneği Eurodesk Temas Noktası Serdar Koçar, Avrupa Birliği ülkelerindeki eğitim ve gönüllülük projelerine dair deneyimlerini paylaştı. Açık havada yapılan etkinliğe yoğun ilgi gösteren gençler; panel ve söyleşi aralarında ata binerek, çeşitli oyunlar oynayarak ve müzik aktiviteleri gerçekleştirerek keyifli vakit geçirdiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.