Dolar 32,3709
Euro 35,0353
Altın 2.325,61
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Gedizli şehitler anısına spor turnuvası

GEDİZLİ ŞEHİTLER ANISINA SPOR TURNUVASI

Gedizli şehitler anısına spor turnuvası
2

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, şehitler anısına düzenlenen voleybol, masa tenisi ve badminton spor turnuvaları başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediyesi, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliği ile “Jandarma Çavuş Şehit Hüseyin Gürlekli anısına voleybol, Şehit Uzan Çavuş Muhammet Yılmaz anısına masa Tenisi, Şehit P.Çvş. Ali Kazankaya anısına badminton, Turnuvası” düzenlendi.

Voleybol, badminton, masa tenisi branşlarında düzenlenen turnuvalara Voleybolda 8 takım, masa tenisinde 8 grup erkek ve 2 grup bayan, badmintonda erkek ve bayan ile katılım sağlandı.

Turnuvalar müsabaka fikstürlerinin yayınlanmasının ardından, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kompleksi’nde açılış töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Demirdağ, şehit ailesi Hakan Gürlekli, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kuran tilaveti ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın açılış konuşması ile devam etti.

Şehitler anısına düzenlenen turnuvanın büyük anlam ifade ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Şehitlerimiz anısına Gediz Belediyesi Spor Turnuvalarının ilkini gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu turnuvaları tüm şehitlerimizin adını vererek her birini saygıyla anarak geleneksel hale getireceğiz. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Turnuvamızın hayırlı olmasını temenni ediyor, katılım sağlayan tüm sporcularımıza, görev alan ve emek veren herkese şükranlarımı sunuyor ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gediz Belediyesi “Şehitler anısına spor turnuvaları” Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve protokolün ilk başlama vuruşlarını gerçekleştirdikleri müsabakalar ile devam etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.