Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Gediz spor okulları protokolü imzalandı

GEDİZ SPOR OKULLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gediz spor okulları protokolü imzalandı
2

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Belediye ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında Gönüllülük Alanı Spor Merkezi ve Spor Okulları iş birliği protokolü imzalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Spor Okulları protokolü Başkanlık makamında Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin arasında imzalandı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Akçadurak; “İlçemizde spor kültürü ve ahlâkını oluşturmak amacıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimize yönelik düzenlenecek olan ücretsiz Spor Okulları için protokol imzalandı. Çocuklarımızı egzersize ve spora yönlendirerek, sağlıklı yaşama destek sağlayacağız. Onları zararlı alışkanlık ve ortamlardan uzak tutacak, ahlâklı bireyler olarak yetişmelerini destekleyeceğiz. Yıl boyunca ücretsiz olarak devam edecek olan spor okullarına tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.