Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

GEBZESEM’de judo kardeşliği

GEBZESEM’de judo kardeşliği
2

Azerbaycan ve Suriye’den judocuların da katıldığı GEBZESEM’deki özel turnuva, sporun kardeşlik, dostluk ve birleştirici anlayışını ortaya koydu.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ İGFA- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce 7 ay önce hizmete açılan ve sporcu fabrikası olma yolunda hızla ilerleyen GEBZESEM (Gebze Sporcu Eğitim Merkezi), özel turnuvalara da ev sahipliği yapıyor. Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Gebze bölgesinde sporun merkezi olan GEBZESEM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla judo turnuvası ve ortak çalışma kampı düzenledi. Minikler, yıldızlar ve ümitler kategorisinde düzenlenen ortak çalışma kampı ve devamındaki özel turnuva dostluk ve kardeşlik havasında geçti.

MADALYA VE BAŞARI BELGESİ

Kocaeli genelinden 184, İstanbul’dan 20, kardeş ülke Azerbaycan’dan 34, Suriye’den 12 judocunun katıldığı turnuva renkli ve bir o kadar da çekişmeli anlara sahne oldu. Sporun birleştirici gücüyle kaynaşan ve kucaklaşan judocular, ortaya koydukları performanslarıyla da nefes kesti. Toplam 250 sporcunun mücadele verdiği turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi.

ŞAMPİYONA ÖNCESİ SON PROVA

GEBZESEM’de gerçekleşen bu özel turnuva Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular için iyi bir sınav oldu. 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası öncesi son hazırlık turnuvasına çıkan Kağıtsporlu judocular, sergiledikleri performansları ile ‘Kahramanmaraş’taki şampiyonaya hazırız’ mesajı verdi.

GÜZEL ANILARLA ÜLKELERİNE DÖNDÜLER

Ortak çalışma kampı süresince Kocaeli’de misafir edilen Azerbaycan ve Suriyeli sporcular ise ülkelerine geri döndü. Kocaeli’de güzel anılar biriktiren ve gösterilen ilgiden bir hayli memnun kalan sporcular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.