Dolar 32,3367
Euro 35,1626
Altın 2.244,08
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 9°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 8°C
Per 7°C
Cum 7°C
Cts 10°C

Gaziantep’te karavan konaklama alanı açıldı

Gaziantep’te karavan konaklama alanı açıldı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

GAZİANTEP (İGFA) – Karavan turizminin Gaziantep’te gelişmesi ve hem yerel hem de yabancı turistte değişen tatil anlayışına cevap verebilmek için yapılan yeni Burç Karavan Park, 5 bin 450 metrekare alana kuruldu. 40 karavan araç kapasitesine sahip, doğa ile iç içe olan karavan park, kapalı ortak alanında ziyaretçilerine elektrik, su, tuvalet, banyo imkanları sunuyor.

Burç Tabiat Parkı içinde oluşturulan alan da teraslama yöntemiyle düzenlenerek her aracın önünde kişisel kullanabilecekleri orman manzaralı teras oluşturuldu. Açık ortak kullanım alanlarında ise ziyaretçilerin kullanabileceği piknik alanları, oturma grupları ve çocuk oyun alanları yerleştirildi. 

Burç Tabiat Parkı içerisinde oluşturulan alanda ayrıca rahat bir şekilde ziyaretçilerin konaklanması için güvenlik önlemleri alındı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.