Dolar 32,5994
Euro 34,8026
Altın 2.503,83
BİST 9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Gaziantep’te çocuk kitabı yazarı Mert Arık çocuklarla buluştu

Gaziantep’te çocuk kitabı yazarı Mert Arık çocuklarla buluştu
2

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından 58. Kütüphaneler Haftası kapsamında eğitimci-yazar Mert Arık’ın katılımıyla söyleşi düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

GAZİANTEP (İGFA)- GBB Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği etkinlik, iki bölümden oluştu. 200 kişinin yer aldığı söyleşide veliler, çocuklar ve eğitimciler bulundu.Merkez Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklarla bir araya gelen yazar Mert Arık, “Benim Zürafam Uçabilir” eserinin içeriği hakkında bilgi vererek, bu eserin, yakın zamanda çizgi filmi olarak dijital bir platformda yayına gireceğini çocuklara müjdeledi.

Arık, “Benim Zürafam Uçabilir” adlı kitabıyla 6 ay gibi kısa bir sürede 200 bin okuyucuya ulaştığının altını çizdi. Soru-cevap şeklinde ilerleyen programda kişileştirme sanatından yola çıkarak hayvanları karakterize eden Arık, “Çocukların genel olarak hayvanlara olan hassasiyeti ve dikkati çok fazla. Bu nedenle, eserlerimde hayvanları karakterize ederek okurda daha kalıcı etki oluşturmayı amaçlıyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.