Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Afyon haber… Gazi Yusuf Yayla’ya moral ziyareti

Afyon haber… Gazi Yusuf Yayla’ya moral ziyareti
2

Afyon haber… Gazi Yusuf Yayla’ya moral ziyareti… AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, geçtiğimiz günlerde Irak’ın kuzeyinde terör saldırısında yaralanan gazi Yusuf Yayla’ya moral ziyaretinde bulundu.  

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay beraberinde AK Parti milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte geçtiğimiz haftalarda Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’nın bombalı dron saldırısında silah arkadaşlarını korumak için kendi canını ortaya koyarak bombanın üzerine yatan ve patlaması sonucu da yaralanan gazi Yusuf Yayla’ya moral ziyaretinde bulundu. 

Kuran’ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti

Ziyarette gazi Yusuf Yayla’nın babası İlyas Yayla da  yer aldı. Ziyarette Gazi Yusuf Yayla’ya geçmiş olsun dileklerini ileten milletvekili Eroğlu ve İl Başkanı Uluçay, daha sonra Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. 

“Şeref ve övünç kaynağı”

Burada konuşan milletvekili Eroğlu, gaziliğin İslamiyette inancımızda önemli bir yeri olduğunu, şehitlikten sonra gelen en kutsal mertebe olduğunu ifade etti. Başkan Uluçay ise gazilik sıfatının şeref ve övünç kaynağı olduğunu kaydederek “Her bir karışı ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu kutsal vatanı korumak, her Türk insanının vazifesidir. Allah Yusuf kardeşimizden razı olsun. Acil şifalar versin” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.