Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Gaizantep’te istihdam oranı gün be gün artıyor

Gaizantep’te istihdam oranı gün be gün artıyor
2

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne (GBB) bağlı İş ve Kariyer Merkezi kent genelindeki istihdam oranını artırmak ve gençlerin kariyer planlamasına destek olmak için yoğun mesai harcıyor.

Kurumsal Web Tasarım

GAZİANTEP (İGFA) – Gaziantep’te günde 18 bin kişiye hizmet verecek 1875 yatak kapasiteli şehir hastanesinin hizmete açılmasına sayılı günler kala, kurum bünyesinde; temizlik, hasta yönlendirme, refakat, resepsiyon, tıbbi artık, çevre ve gıda mühendisi gibi alanlarda işe alımı yapılacak vatandaşların iş başvuru ve mülakat takvimleri GBB’ye bağlı İş ve Kariyer Merkezi tarafından planlanıyor.

İş ve Kariyer Merkezi’nin takibinde yürütülen personel alımları kapsamında hastanede istihdam edilecek güvenlik, temizlik laborant, veri giriş ve hasta taşıma personellerinin işe alım süreçleri tamamlandı.

Mülakat takvimine göre; hasta yönlendirme, refakat ve resepsiyon departmanlarında çalışacak kişiler için GBB Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda mülakatlara devam edildi.

Mülakat öncesi, gençlerle bir araya gelen GBB Başkan Vekili Halil Uğur,  İş ve Kariyer Merkezi’nin görev ve sorumluluğun çok önemli olduğuna dikkati çekti.

Başkan Vekili Uğur, “İş alanlarına göre alınacak personel sayısı belli,  müracaat sayısı da keza belli oldu. Siz gençlerimizin mücadelesi devam ediyor. Hiç kimse niye olmadı diye üzülmesin. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak 38 bini aşkın müracaat olduğunu biliyoruz. Biz İş ve Kariyer Merkezi olarak sadece şehir hastanesine değili, özel sektörde işlev gösteren birçok kuruma personel alımı için köprü görevi görüyoruz. Biz personel alımlarında yürüttüğümüz hassasiyetten dolayı birçok özel kuruluş mülakat süreçlerinin belediyemiz tarafından yürütülmesini istiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.