Dolar 32,3609
Euro 34,7714
Altın 2.396,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

GAGİAD, 50 öğrencinin hayalini gerçekleştirdi

GAGİAD, 50 öğrencinin hayalini gerçekleştirdi
2

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Sosyal Dayanışma ve Doğa Komisyonu tarafından hayata geçirilen “Dilek Ağacı” projesiyle Yeşilce İlkokulu’ndaki öğrencilerin hayalleri gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

GAZİANTEP (İGFA) – Geleceğe katkı sağlamak adına çalışmalarını sürdüren GAGİAD, öğrencilerden aldığı mektuplarla 50 öğrencinin hayalini gerçekleştirdi.

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, dağıtım törenindeki konuşmasında, Gaziantep ve bölgesinin ekonomik hayatına dokunurken kentle de yakın ilişkiler kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda Sosyal Dayanışma ve Doğa Komisyonu tarafından sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildiğini ifade eden Koçer, “Biz her zaman eğitim ve çevre konusunda kucaklayıcı olmaya çalışıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğinin oluşması için çaba gösterirken daha yeşil bir dünya için de çalışmalar hayata geçirdik. Çünkü geleceğe yapılacak en önemli yatırımın çocuklar ve doğa olduğunu biliyoruz. Bu anlamda eğitim ve çevre fonumuzda bu alanlarda yatırımlar yapmaya, şehrin ihtiyaçlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün de çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Çünkü birlik ve beraberliğimizi artırarak, yarınların bugünden daha güzel olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Çocukları geleceğin teminatı olarak gördüklerini anlatan Koçer, çalışmaya destek veren dernek ve komisyon üyelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.