Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Futbol kursuna yoğun ilgi

Futbol kursuna yoğun ilgi
2

Afyonkarahisar’da GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kapsamında futbol kursuna başlayan gençlerimiz ve aileleri, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile bir araya gelerek antrenman gün ve saatlerini belirledi. İl Müdürü Kasapoğlu, bu süreçte belediyelerle işbirliği içerisinde olduklarını ve spor yapmak isteyen tüm gençlere ulaşacaklarını belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaz aylarında gençlerin spor yapma imkanlarını artırmak ve yeteneklerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla GSB Spor Okulları programını düzenliyor. Bu kapsamda futbol kursuna katılan gençler ve aileleri, İl Müdürü Kasapoğlu ile bir araya gelerek antrenman gün ve saatlerini belirledi.

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yapılan buluşmada yaptığı açıklamada, belediyelerle işbirliği içerisinde olduklarını vurguladı. Amacın, spor yapmak isteyen tüm gençlere ulaşmak olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, gençlerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini hedeflediklerini de ifade etti.

Afyonkarahisar’da futbol kursuna katılan gençler, profesyonel antrenörler rehberliğinde teknik ve taktiksel becerilerini geliştirmeyi planlıyor. Yaz Spor Okulları, gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmanın beraberinde, takım ruhu, disiplin, çalışma prensipleri gibi değerleri de öğretmeyi amaçlıyor.

İl Müdürü Kasapoğlu yaptığı açıklamada: “GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları programı, farklı spor dallarında eğitim vererek gençlerin sporla buluşmasını sağlarken, onlara sağlıklı bir yaşam tarzını benimsetmeyi hedefliyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Afyonkarahisar Belediyesiyle işbirliği içinde yürüttüğü bu program sayesinde, gençlerin spora ilgisi artacak ve yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacaklar. Bu bağlamda emeği başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere; tüm mesai arkadaşlarıma, spor birimimize ve Afyonkarahisar Belediyesi’ne tüm kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.