Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Fabrika çatılarına CW Enerji imzası

Fabrika çatılarına CW Enerji imzası
2

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Türkiye’nin farklı noktalarındaki firmaların çatısını güneş enerji santrali ile donatmaya devam ediyor. Firma, Bursa’da tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın çatısına güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

Kurumsal Web Tasarım

ANTALYA (İGFA)- Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırıp, insanlığın geleceğini yeni teknolojilerle desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Firma, Bursa’da tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın çatısına da güneş enerji santrali (GES) kurdu.

Güneş enerjisinin dünyadaki en bol ve temiz enerji kaynağı olduğunu belirten CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, artık birçok firmanın enerjisini güneşten üretmeye başladığını söyledi. Enerjiye ihtiyaç duyulan hemen her alanda güneş enerjisinin kullanılabildiğini ifade eden Yılmaz, “Günümüzde firmalar da yaşanan enerji krizine karşı kendi elektriğini üretmeye yöneldi.

Fabrikalar güneş enerji santrali kurarak hem karbon salınımını azaltacak çevre dostu bir teknoloji kullanıyor hem sürdürülebilir geleceğe katkı sağlıyor hem de kar elde edebiliyor” dedi. Firmaların enerji ihtiyaçlarını çatılarına kurdukları güneş enerji santralleri ile karşılayabildiklerini dile getiren Yılmaz, ülkemizin enerji alanında bağımsızlık kazanması için yenilenebilir enerji yatırımlarının çok büyük önem taşıdığının altını çizdi.

7735 ADET GÜNEŞ PANELİ KULLANILDI 

Yüksek kalite standartlarında ürettikleri güneş enerji panelleri ile fark yarattıklarına dikkat çeken Yılmaz, “Bursa’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısını da GES ile buluşturduk. Firmanın çatısına 3480 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumu tamamlandı. Projede 450 Wp gücünde 7735 adet güneş paneli kullanıldı” diye konuştu. Bir firmayı daha güneş enerji santrali ile tanıştırdıklarını ve çevrenin korunmasına katkı sağladıklarını belirten Yılmaz, güneşten gelen enerjinin fabrikalar için büyük bir verimlilik unsuru olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.