Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Dior Sauvage

Dior Sauvage
2

Eşsiz kokusuyla baş döndüren Dior Sauvage parfüm yıllardır kendisine ciddi bir kullanıcı kitlesi olusturan parfümler arasında yer alıyor. Çoğu erkeğin ikinci bir parfüm koklamasina bile gerek bırakmayan dior sauvage kalite ve elitliğin ayrı bir yansımasıdır. Oldukça çarpıcı dikkat çekici bu koku birini bir defa ele geçirdiğinde bir daha bırakmıyor. 

Kurumsal Web Tasarım

Dior Sauvage Parfümünün Tarihçesi

Dior Sauvage, 2015 senesinden bu yana  piyasaya sürülmüs olan harika içerikli bu parfüm tam 7 senedir kullanıcı sayısını arttırarak bütün ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Aromatik kokular içeren bu erkek parfümü insanlar üzerinde oldukça fazla ilgi uyandırıyor. Francois Demachy’nin alnının teri olarak adlandirilabilecek  bu odunsu içerik, parfümü  kullanan erkeklere çok  fresh bir kokuya sahip olmalarını sağlıyor. Erkeksi ve odunsu  kokusu ile herkesi etkisi altına alacak bu harika parfümü dilerseniz Lady Parfümsitesinden kolayca sipariş verebilirsiniz adresinize kadar getirebilirsiniz.

Dior Sauvage’nin İçerdiği Notalar 

Lady Parfüm sitesinden edinilen bilgilere göre Dior Sauvage oldukça tercih edilen bir erkek parfümüdür. Koku ailesi oldukça uyumlu ve sürprizlerle doludur. Üst notaları Aromatik Fujer, Fresh olup, alt notaları Bergamot, Biber ve Citrustur. Son olarak da dip notalar olarak bahsedebilecegimiz Papua Yeni Gine Vanilya Özü ve aynı zamanda Ambroksan, Vanilyadır. Dior Sauvage ve diğer parfüm markalarıyla ile ilgili herşeyi Lady Parfüm sitesinde bulabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ladyparfum.com.tr/urun/dior-sauvage-edp-100ml-erkek-parfum-tester/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.