Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Espark İle Fi̇zyomer Arasında İndi̇ri̇m Anlaşması

ESKİŞEHİR FİZYOMER FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TIP MERKEZİ İLE ESPARK A.Ş. ARASINDA SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Eskişehir Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile Espark A.Ş. arasında sağlık protokolü imzalandı.

Kurumsal Web Tasarım

İki kurum arasında yapılan protokol ile Espark A.Ş. personelleri ve aileleri Fizyomer tarafından sunulan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dâhiliye, Cilt Sağlığı ve Hastalıkları, Diş Sağlığı ve Hastalıkları, Estetik, Lazer Epilasyon (Alexandrite), Saç Ekimi, Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Birimi, Radyoloji, Laboratuvar Üniteleri gibi nitelikli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

Espark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Saltık ekibiyle beraber Fizyomer’i ziyaret ederek Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir ve Fizyomer çalışanları ile bir araya geldi. Fizyomer’i gezerek kurum içinde sunulan hizmetleri yerinde inceleyen Saltık, Fizyomer ile sağlık protokolüne de imza attı. Bu imza ile Espark A.Ş. personeli ve eş, çocuk, anne, baba gibi birinci derece yakınları Fizyomer’in sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Kurumsal protokolün şehrimize sağlık getirmesini temenni ederiz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.