Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Acıbadem Eskişehir Hastanesinde 23 Nisan büyük bir coşkuyla kutlandı

ZUZU TÜM GÜN RENGÂRENK KIYAFETİ, MAKYAJI VE KOCAMAN GÜLÜMSEMESİYLE ÇOCUKLARIN YANI SIRA TÜM HASTALARA VE PERSONELE MUTLULUK BULAŞTIRDI.

Acıbadem Eskişehir Hastanesinde 23 Nisan büyük bir coşkuyla kutlandı
2

Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlik gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Hastanenin eğitimli palyaço hemşiresi Zuzu, tedavi görmekte olan ve polikliniğe gelen çocukları ziyaret ederek onlarla tanıştı. Çocuklarla sohbet eden Zuzu, balon ve türk bayrağı hediye edip fotoğraflar çekildi.

Bir iyileştirici mizah uygulaması olan hastane palyaçoluğunun hastaların stresini azaltmadaki gücü; fiziksel, duygusal, sosyal ve bilişsel gelişimi destekleyerek hastalıkla ve olumsuz duygularla baş etmeyi kolaylaştırır. Çeşitli eğitimlerden geçen palyaço hemşireler hastalarda ve özellikle çocuklarda gelişebilecek olumsuz duygularla mücadele ederek motive etmeyi amaçlamakta.

Zuzu tüm gün rengârenk kıyafeti, makyajı ve kocaman gülümsemesiyle çocukların yanı sıra tüm hastalara ve personele mutluluk bulaştırdı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.