Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Esogü İle Teb Arasında Maaş Ödeme Ve Banka Promosyon Sözleşmesi̇ İmzalandı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ)’NDE MAAŞ ÖDEME VE BANKA PROMOSYON İHALESİNİ KAZANAN TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB) İLE ESOGÜ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) maaş ödeme ve banka promosyon ihalesini kazanan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile ESOGÜ Rektörlüğü arasında sözleşme imzalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde 5 Temmuz 2022 tarihinde yapılan ve 2023-2025 yıllarını kapsayan maaş ödeme ve banka promosyon ihalesini kazanan Türk Ekonomi Bankası ile ESOGÜ Rektörlüğü arasında sözleşme imzalandı.

ESOGÜ Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan imza töreninde sözleşmeyi ESOGÜ adına Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, TEB adına ise Marmara Bölge Direktörü Ersin Sağlam ve Eskişehir Şube Müdürü Özgür Bülent Gümüş imzaladı. İmza töreninde ESOGÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Erdağ ve Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman, Genel Sekreter Bayram Kaplan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Necmettin Başkut ve Personel Daire Başkanı Abdurrahman Yıldırım ile banka yetkilileri de hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, her iki tarafın da memnun kalması temennisiyle sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. TEB Marmara Bölge Direktörü Ersin Sağlam ise ESOGÜ’deki ihaleyi kazanmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, güzel bir birliktelik olmasını diledi.

5 Temmuz 2022 tarihinde yapılan ESOGÜ maaş ödeme ve banka promosyon ihalesi 27 pazarlık turu sonucunda kişi başı 31.100 TL ile TEB uhdesinde kalmıştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.