Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Uygun fiyata giyinmek isteyenler Çarşamba Pazarı’nın yolunu tuttu

MAĞAZALARDAKİ ÜRÜNLERİN PAHALILIĞINDAN YAKINAN VATANDAŞLAR, ÇARŞAMBA PAZARINA AKIN ETTİ.

Uygun fiyata giyinmek isteyenler Çarşamba Pazarı’nın yolunu tuttu
2

Mağazalardaki ürünlerin pahalılığından yakınan vatandaşlar Çarşamba Pazarına akın ederken, esnaf, yoğunluktan memnun olduğunu dile getirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir Vişnelik Mahallesinde her Çarşamba kurulan semt pazarında meyve sebzeden kıyafet ve halıya kadar her ürün bulunuyor. Yıllardır varlığı sürdüren Çarşamba Pazarı, havaların ısınmasıyla yoğun günlerini yaşamaya başladı. Kıyafette ucuzluğun yeni adresi olarak gösterilen Çarşamba Pazarı, mağazalardaki fiyat artışlarından bunalan vatandaşların kurtarıcısı oldu. Uygun fiyatlı ürünleri almak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde pazarın yolunu tuttu. Pazar esnafı, her kesimden müşterilerinin olduğunu dile getirirken, oluşan kalabalıktan mutlu olduklarını dile getirdi.

“Buranın değeri şuan daha iyi anlaşılıyor”

Her hafta Çarşamba Pazarında alışveriş yaptığını söyleyen Leyla Çınar, uygun fiyata bir şeyler almak için buraya geldiğini anlattı. Mağazaların yanına yaklaşılmadığını belirten Çınar, “Yıllardır her hafta gelmeye çalışırım buraya. Aradığım her şeyi bulabiliyorum ve uygun fiyatlı bir şeyler buldukça almaya çalışıyorum. Eskiden beri geliyorum ama buranın değeri şuan daha iyi anlaşılıyor. Mağazalardaki ürünler pahalandıkça, biz buraya geliyoruz ucuz bir şeyler almak için. Sadece kıyafet değil, halı, perde ve kumaş gibi birçok ürünü burada bulabiliyoruz” dedi.

“Mağazalardakilerine göre ucuz ama kalitesiz değil”

Uzun yıllardır pazarcılık yapan Ali Osman Arabacı, hem kendi tezgâhının hem de diğer tezgahların yoğun olmasından mutlu olduğunu söyledi. Her çevreden buraya Çarşamba Pazarı için gelen müşterilerinin olduğunu dile getirirken, “Kalabalık olması bizim için güzel bir şey tabi ki. Mağazaların çok pahalı olması bunu etkiliyor. Bizim onlar kadar masrafımız olmadığı için daha uygun fiyata satabiliyoruz. Ürünlerimiz mağazalardakilerine göre ucuz ama kalitesiz değil. Buraya Pazar için her yerden gelen insan var, her kesimden müşterimiz oluyor” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.