Dolar 32,5960
Euro 34,8231
Altın 2.412,67
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Esnafa online ticarette büyük fırsat

Esnafa online ticarette büyük fırsat
2

Corona salgını ile iyice yaygınlaşan online ticaretin, küçük esnaf sanatkarların işlerini olumsuz etkilemeye başlaması üzerine kolları sıvayan Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticileri, hayata geçirdikleri proje ile üyelerinin ticari faaliyetlerini dijital ortama taşıdı.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR İGFA- Yenikale Bilişim ve İletişim Teknolojileri ile işbirliği altında Narlıdere esnaf sanatkarını kalkındırma projesini gerçekleştiren oda başkanı Metuş Gelve, gelişen çağa ayak uydurmalarının zorunlu olduğuna değindi. Proje hakkında bilgi veren Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metuş Gelve, ‘Değişime ayak uyduramazsak küçülmeye ve yok olmaya mahkum oluruz. Odamız bu noktada üyelerine doğru rehberlik edebilmek, teknolojinin getirdiği imkanlar konusunda esnaf sanatkara yeni olanaklar hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Üyelerimiz her projemizden ücretsiz yararlanabileceklerdir.

Bu çerçevede Yenikale Bilişim ve Reklamcılık ile yapmış olduğumuz protokol ile üyelerimizin reklam ve tanıtım çalışmaları, sıkıntıları YouTube kanalı olan @esnafacanver üzerinden yayınlanmaya başlamıştır. Esnaf sanatkarlarımız, kendileri için faydalı bilgileri içeren kanalı takip edebilecek ve abone olabilecekler.

Pandemi öncesi ve sonrası ekonomik krizde esnaf neler yaşıyor, vatandaşın alım gücünün neden azaldı, önümüzdeki günlerde neler yaşayabilir gibi üyelerimizin psikolojik durumuna olumlu katkı verecek konularda yayın yapılmaktadır. Bunun dışında sanal ortamda değişik projeler hazırlıyoruz. Bildiğimiz kadarıyla bu projeler Türkiye’de sadece üretilen çalışmalardır” diye konuştu.

Projenin çalışmalarında Yaşar Yenikale’nin büyük desteklerini gördüklerini dile getiren başkan Gelve sözlerini şöyle sürdürdü: ‘İlerleyen zamanlarda esnaf rehberimiz ile tüm üyelerimizi tek çatı altında toplayarak esnaf sanatkarların ürünleri, eleman ilanları, devlet destekleri detayları gibi konularda bilgilendirmeler de yapacağız” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.