Dolar 32,5604
Euro 34,9941
Altın 2.423,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Eskişehir yağmur ve doluya teslim

ESKİŞEHİR’DE ÖĞLE SAATLERİNDE BASTIRAN DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ ŞEHİR MERKEZİNİ OLUMSUZ ETKİLERKEN, BAZI EV VE İŞ YERİNİ İSE SU BASTI.

Eskişehir yağmur ve doluya teslim
2

Eskişehir’de öğle saatlerinde bastıran dolu ve sağanak yağış şehir merkezini olumsuz etkilerken, bazı ev ve iş yerini ise su bastı.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de sabah saatlerinde ki bulutlu hava öğle saatlerinde yerini dolu ve sağanak yağışa bıraktı. Eskişehir’de belli bölgelerde bulunan dolu yağışı yolları beyaza bürürken, vatandaşlar tarafından bu anlar cep telefonu kamerasıyla an ve an kaydedildi. Yoğun dolu ve yağmur sonrasında yer yer seller oluştu. Oluşan sel ise görüntülere yansıdı. Öte yandan, öğleden sonra başlayan sağanak yağışı kısa sürede şehir merkezinde su birikintilerine neden oldu. Adalar bölgesinde bulunan bazı işletmeler yağmurdan olumsuz etkilenirken, içeriye giren sular vatandaşların kendi imkanı ile dışarıya çıkartıldı.

Yaşanan yağmur ve dolu yağışı ve sonrası ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Bazı vatandaşlar dolu yağışını bir araya toplayarak anın tadını çıkarırken, bazı vatandaşlar ise oluşan sel nedeniyle yetkilileri göreve çağırdı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.