Dolar 32,5134
Euro 34,9154
Altın 2.441,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Afyon Eğitim Bir Senliler Birlik ve Kardeşlik Sofrası’nda bir araya geldi

Afyon Eğitim Bir Senliler Birlik ve Kardeşlik Sofrası’nda bir araya geldi
2

Afyon Eğitim Bir Senliler Birlik ve Kardeşlik Sofrası’nda bir araya geldi… Afyon Eğitim Bir Sen Sendikası ”Birlik ve Kardeşlik Sofrası” adı altında düzenlenen yemek programında bir araya geldi. Düzenlenen programa Afyon Eğitim Bir Sen 1.Nolu Başkanı Mustafa Arslan, Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon AK Parti milletvekili İbrahim Yurudunuseven, Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Eğitim Bir Sen üyeleri katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Yemek programında konuşan Arslan’ın konuşmalarından satır başları:

”Büyüklerimizi rahmetle anıyorum”

Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan, merhum Genel Başkan Yardımcılarımız Erol Battal ve Mithat Sevin, Memur-Sen İl Temsilcilerimizden Merhum İrfan Ağılönü, İbrahim Özkul ve Mehmet Arif Özdilek büyüklerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum, Allah onlardan razı olsun.

Birlik ve Kardeşlik Sofrasında” birlikteyiz

“Şiir olmak için şaire muhtaç sözler.” der şair.

İmkânlar, sevdalı insanlara hasret;

İnsanlar ise uğruna kendini adayabileceği ve sevdalanacağı sağlam bir gayeye muhtaçtır. Sendikamız başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarımız, her türlü imkân, mevki, makam; memleketi, milleti ve inandığı değerler adına sağlam bir gayeye adanmış, sevdalı insanların hizmet üretebileceği alanlardır. Sağlam gaye ile ilgili ifadeler farklı farklı olabilir. Lakin üzerinde birçoğumuzun ittifak edebileceği bir gerçeklik vardır ki, o sağlam gayenin içinde “ben” yoktur, “biz” vardır; “kin” yoktur, “aşk” vardır; “tembellik” yoktur, “hizmet üretmek” vardır; “hesap” yoktur, “hasbîlik” vardır; “umutsuzluk” yoktur, “müjdeler” vardır ve “Ne yaptıysam, Allah rızası için yaptım!” diyebilmek vardır.”

”Üç yılda üye sayımızı her yıl artırarak geleneği hep birlikte devam ettirdik”

Pandemi döneminde çalışmalarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz. Okul, kurum ilçe ziyaretlerimizde hız kesmiyoruz. Binlerce km yol kat ettik, buna devam edeceğiz inşallah. Şube Divan Kurulu Toplantılarımız, iş yeri temsilcileri toplantılarımızı mutat aralıklarla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz 5.Kitap Okuma Yarışması Ödül Törenimiz akabinde 6. Kitap Okuma Yarışmamızın besmelesine çekip çalışmalarına başlıyoruz. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak birlikte hayata geçirdiğimiz “Bir Yetim Bir Dilek Bir Yetimhane” projemizle şehrimizdeki yetimlerin gönlüne dokunmaya gayret ettiğimiz gibi Orta Afrika ülkesi Çad’ın Başkenti Encemine’deki “Erol Battal Kız Yetimhanemiz” de sadaka-i cariyeniz olarak iyilikler hanenizde yerini aldı elhamdülillah. Sizlere daha iyi hizmet üretebilmek amacıyla mülkiyetini aldığımız yeni şube büromuzu henüz yetiştiremedikse de sona geldik inşallah. Yakın bir vakitte yeni büromuzda artan faaliyetlerimizle daha ne yapabiliriz sorusuna, birlikte yeni cevaplar bularak yeni hizmet alanları açacağız. Geçtiğimiz üç yılda üye sayımızı her yıl artırarak geleneği hep birlikte devam ettirdik elhamdülillah. Şuan 6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarımızla büyüme trendimizi artırdığımız bereketli günler yaşıyoruz. Bu yönüyle, emeği, alın teri, kamu çalışanları adına kıymetli mücadelesi için Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın’a ve Genel Başkan Yardımcılarımıza en kalbi duygularla teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum.

”Rabbimiz adımlarımızı bereketlendirsin”

Programımız ve birlikteliğimiz, hep birlikte kardeşliğimizi kavileştireceğimiz ikliminin vesilesi olsun. Katılımları ile programımızı teşrif eden tüm kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbimiz adımlarımızı bereketlendirsin, ahdimiz ve kardeşliğimiz üzre ayaklarımız sabit kılsın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.