Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Eski̇şehi̇rde Basketbol Aday Hakem Ve Masa Görevli̇si̇ Kursları Açılacak

EYLÜL AYINDA ESKİŞEHİR’DE ADAY HAKEM VE MASA GÖREVLİSİ KURSLARI DÜZENLEYECEKLERİNİ BİLDİREN İL BASKETBOL TEMSİLCİSİ İHSAN KÜÇÜKAYCAN, “BU ŞEHRİN DİNAMİZMİNİ BASKETBOLA YANSITMAK İSTİYORUZ” DEDİ.

Eski̇şehi̇rde Basketbol Aday Hakem Ve Masa Görevli̇si̇ Kursları Açılacak
2

Eylül ayında Eskişehir’de Aday Hakem ve Masa Görevlisi Kursları düzenleyeceklerini bildiren İl Basketbol Temsilcisi İhsan Küçükaycan, “Bu şehrin dinamizmini basketbola yansıtmak istiyoruz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir İl Basketbol Temsilcisi İhsan Küçükaycan, eylül ayı itibarıyla Eskişehir’de Türkiye Basketbol Federasyonu koordinatörlüğünde Aday Hakem ve Masa Görevlisi kursları düzenleyeceklerini belirtti. Eğitimlere başlama tarihine yakın bir süre içerisinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ve Basketbol İl Temsilciliği’nin resmi sosyal medya hesaplarından duyuru yapacaklarını aktaran İhsan Küçükaycan, aynı zamanda Eskişehir’de 8 C Klasman hakemlerinin görev yaptığından bahsetti. Basketbolun sadece oyuncu ve kulüplerden ibaret olmadığını dile getiren eski saha komiseri Küçükaycan, “Bir kentte üst seviyelerde hakemlerin ve gözlemcilerin bulunması, o bölgenin basketbol başarısını katlayacaktır” dedi.

“Hedefimiz, insanları basketbol sahalarına çekmek”

Özel firmaların sponsorluğunda her ay 3’e 3 basketbol maçları planladıklarını kaydeden Küçükaycan, konuyla alakalı olarak sözlerine şu şekilde devam etti:

“3’er kişinin oynadığı ve 2 yedek oyuncunun bulunduğu takımlar ile 3’e 3 müsabakalar olacak. Tek potada gerçekleşen maçlarda hedef kitlemiz 35 yaş ve üzeridir. Şu an 10 takımımız var ve bu sayı giderek artıyor. Hedefimiz, insanları basketbol sahalarına çekmek. Güzel basketbol müsabakaları ve seyirciler ile ilgiyi yüksek tutup büyük takımların ortaya çıkması için bir zemin hazırlıyoruz.

“Bu şehrin dinamizmini basketbola yansıtmak istiyoruz”

Eskişehir basketbolunu eski günlerinden daha ileri bir seviyeye taşımak istediğini dile getiren Küçükaycan, “Velilerden ricamız, evlatlarını basketbola yöneltsinler ve spora teşvik etsinler. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün projelerini yakinen takip ediyorum ve basketbol adına ortak çalışmalar planlıyoruz. Bu şehrin dinamizmini, basketbola yansıtmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.