Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

ERÜ ve KAYÜ arasında iş birliği protokolü

ERÜ ve KAYÜ arasında iş birliği protokolü
2

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) arasında “Eğitimde İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
ERÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine; ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa katıldı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, imza töreninde yaptığı konuşmada, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Rektör Altun “Özellikle eğitim, kalite süreçlerinin geliştirilmesi, fiziki mekânların kullanımı, AR-GE merkezlerimizde birlikte disiplinler arası çalışmalar yapabilmek anlamında ortaya koyduğumuz bir işbirliği protokolü. İki üniversitemize de hayırlı olsun” dedi.

KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da, konuşmasında Erciyes Üniversitesi’nin sadece şehrin değil, ülkenin medar-ı iftiharı olduğunu söyledi.

Rektör Karamustafa, “Erciyes Üniversitesi ile eğitimde işbirliği yapmış olmak, karşılıklı çıktılar oluşturmak amacıyla bizler için çok önemli ama Erciyes Üniversitesi gibi köklü geleneklere sahip bir üniversite ile işbirliği yapmaktan da ayrı bir memnuniyet duymaktayız. Öğrencilerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa işbirliği protokolüne imza attı.

Protokol gereği; iki üniversite arasında eğitim programlarının geliştirilmesi, atölye, laboratuvar, uzaktan eğitim, uygulama ve araştırma merkezleri gibi teknik ve fiziki imkanların kullanımı, Sağlık Uygulama  ve Araştırma Merkezinde eğitim ve staj faaliyetlerinin birlikte yürütülmesi için taraflar arasında işbirliği gerçekleştirilecek. 

YanıtlaYönlendir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.