Dolar 32,2498
Euro 34,6786
Altın 2.402,38
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 13°C
Paz 15°C

ERÜ Rektörü’nden sağlık çalışanlarına teşekkür

ERÜ Rektörü’nden sağlık çalışanlarına teşekkür
2

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, deprem bölgesinden dönen sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgeye giderek yaraların sarılmasına destek olan ve geri dönen ERÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinin de yer aldığı sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

ERÜ Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda deprem bölgesinden dönen sağlık çalışanları ile bir araya gelen Rektör Altun, yaşanılan deprem felaketinin ardından bölgeye var güçleri ile destek olmaya devam ettiklerini söyledi.Bölgedeki özverili çalışmalarından dolayı ERÜ Tıp Fakültesi’nden bölgeye giden sağlık çalışanlarına teşekkür eden Rektör Altun, “Tıp Fakültesi Hastanelerimiz ilk günden bu yana organize bir şekilde hem deprem bölgesine hem de bölgeden sevk edilen yaralılarımızın hastanelerimizdeki tedavilerine organize bir şekilde destek olmaya devam ediyor” dedi.Rektör Altun’un konuşmasının ardından deprem bölgesinden dönen öğretim üyeleri ve diğer sağlık çalışanları çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Fatih Horozoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Prof. Dr. Sultan Taşcı ve Prof. Dr. Oktay Özkan da birer konuşma yaparak, sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.