Dolar 32,5048
Euro 34,9559
Altın 2.430,10
BİST 9.803,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

İzmit Belediye Başkanı’ndan sitemli ‘nitelikli iş’ paylaşımı

İzmit Belediye Başkanı’ndan sitemli ‘nitelikli iş’ paylaşımı
2

Kocaeli’de İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Fethiye Caddesi ve Yeşilova’da 2 büyük projeyi aynı anda gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Projelerde verdiğimiz zamanın çok önünde ve nitelikli iş yapıyoruz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet hızla ilerleyen Fethiye Caddesi ve Yeşilova’da gerçekleştirilen projelere dair sosyal medya hesabından sitemli paylaşımda bulundu.

“Varsın birileri karalamaya çalışsın. Görevimiz olmadığı halde ilçe belediyesi olmamıza rağmen büyükşehirin yapması gereken alt yapı işini yapıyoruz” diyen Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, paylaşımında, “Hem Fethiye Caddesi, hem de Yeşilova’da 2 tane büyük projeyi alt yapıları ile birlikte aynı anda yürütüyoruz. Fethiye’de büyükşehir İSU’nun yıllar önce yapması gereken alt yapıyı, Yeşilova’da da özelleştirilen elektrik şirketlerinin yıllarca yapmadığı yatırımı yapıyoruz. Ve çok da iyi gidiyoruz çok şükür. Manevra kabiliyetinin dahi olmadığı dar sokaklarda zor koşullara rağmen titizlikle ve tüm önlemleri alarak çalışmaya devam ediyoruz. Verdiğimiz zamanın çok önünde ve nitelikli iş yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.