Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 21°C

Enerji̇ Ve Tabi̇i̇ Kaynaklar Bakanı Dönmez Selden Etki̇lenen Köyleri̇n Muhtarıyla Bi̇r Araya Geldi̇

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ, BİLECİK’TE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAŞANAN SELDEN ETKİLENEN KÖY VE MAHALLELERİN MUHTARLARIYLA BABA OCAĞI GÖLPAZARI’NDA BİR ARAYA GELDİ.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla baba ocağı Gölpazarı’nda bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

9 Temmuz’da Bilecik merkez, Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerine bağlı bazı köylerde aşırı yağmurdan dolayı sel meydana gelirken, sel suyuna kapılan 1 kişi de hayatını kaybetmişti. Yaşanan olumsuzluklar sonrası Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bölgede inceleme yapmak üzere Bilecik’e geldi. Bakan Dönmez, ilk olarak baba ocağı Gölpazarı ilçesindeki Taş Han’da selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla basına kapalı olarak buluştu. Toplantıda muhtarların taleplerini dinleyen Bakan Dönmez, ardından Türkmen köyünde selde hayatını kaybeden 68 yaşındaki Asiye Bikmen’in evine taziye ziyaretinde bulunacak. Bakan Dönmez, Yenipazar İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde de ilçede selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla buluşmasının ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in oğlunun düğün merasimine katılacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.