Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Hemşehrilerime inanıyorum, şehrimizin yönetimini bana emanet edecekler

Hemşehrilerime inanıyorum, şehrimizin yönetimini bana emanet edecekler
2

Yıllardır Ankara’da TBMM’de Afyonkarahisar için mücadele veren CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, belediye başkanlığı yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Köksal bir dizi ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Beni Meclise vekil olarak gönderen hemşehrilerim inanıyorum ki bu güzel şehrin yerel yönetimini de bana emanet edecek” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberindeki parti heyeti ile birlikte çeşitli meslek gruplarının nabzını tutuyor. Bu çerçevede Belediye Başkan Adayı Avukat Burcu Köksal Ziraat Odası, Emekliler Derneği, Muhtarlar Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.  Başkan Adayı Köksal’a, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Köksal, kendisine iletilen şikayet ve taleplere yönelik çalışmaların yapılacağını söyledi.

MEMLEKETE ÖMRÜMÜ ADAMAYA HAZIRIM

Afyonkarahisar’a hizmet etme noktasında bugüne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde sesini yükselten Köksal, bundan sonraki süreçte Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak memleketine hizmet vermeye hazırlanıyor. Yoğun bir program yürüten Köksal, Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın sorunları hususunda ilgili meslek kuruluşlarıyla fikir alışverişinde bulunuyor.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’a yerel yönetimler bazında hizmet vermeye hazır olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Ben bu memlekete ömrümü adamaya, bu memleket için tüm gücümle çalışmaya hazırım. 31 Mart’ta hemşehrilerimin desteği ile Belediye Başkanı seçildiğimde esnafımızın, çiftçimizin, emeklilerimizin tüm dert ve sıkıntılarına çözüm aramak için var gücümle çalışacağım. Beni meclise vekil olarak gönderen hemşehrilerim inanıyorum ki bu güzel şehrin yerel yönetimini de bana emanet edecek. O gün geldiğinde ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, adalet çizgisinden ayrılmadan hizmet edeceğime söz veriyorum. Üreten, gelişen, büyüyen bir Afyonkarahisar için bu yola çıktım. Tarımda, hayvancılıkta, üretimde verimliliği artırmanın yollarını bu işlerin temsilcileri ile birlikte arayacağım.Beni meclise yollayan hemşehrilerim yerel yönetimi de bana emanet edecek.”

MUHTARLARIN GÖRÜŞÜ ALINMADAN KARAR VERİLMEYECEK

Açıklamalarında sık sık istişare vurgusu yapan Köksal, yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurları olan muhtarların da yönetimde söz sahibi olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Köksal, muhtarların görüşü alınmadan mahalleler ile ilgili karar alınmayacağını belirterek şöyle devam etti:

“Yönetim, şimdiki iktidar sahiplerinin gözünde ego, hırs ve bencilliği ifade etse de bizim dönemimizde akıl ve fikir birliğini ifade edecek. Bu güzel memleketi hep birlikte yöneteceğiz. Mahallelerimizin yönetimde vazgeçilmez unsuru olan muhtarlarımız, bizlerle hemşehrilerimizin arasında bir köprü oluşturacak. Muhtarlarımızın görüş ve eleştirileri doğrultusunda kararlarımızı alacağız. Demokrasinin gereği neyse o uygulanacak.”