Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Emlak Danışmanı Ahmet Karaman: Afyon’da güvenilir hizmet veriyoruz

Emlak Danışmanı Ahmet Karaman: Afyon’da güvenilir hizmet veriyoruz
2

Emlak Danışmanı Ahmet Karaman: Afyon’da güvenilir hizmet veriyoruz… Afyonkarahisar’ın en büyük kurumsal emlak firması Safir Emlak’ta hizmet veren emlak danışmanı Ahmet Karaman, ev sahibi olmak isteyenlere, evini ve arsasını satmak isteyenlere en hızlı bir biçimde hizmet veriyor.

Kurumsal Web Tasarım

”Doğru Emlak Danışmanı ile Çalışın”

Kendilerine ”Bizde zaman demek para demek, zamanınızı boşa harcamayın ve doğru emlak danışmanı ile çalışın” ifadesini slogan olarak belirleyen Ahmet Karaman: ”Biz ev almak isteyenlere, evini satmak veya kiralamak isteyenlere en hızlı şekilde yardımcı olup çözüme ulaştırıyoruz. Ayrıca arsa almak veya satmak isteyen müşterilerimize de hızlı şekilde yardımcı oluyoruz. Müşterilerimiz bizim için değerlidir, onlara ömürlerini uzatabilecek yaşam alanları buluyoruz” ifadelerini kullandı.

Satmayı ya da kiralamayı mı düşünüyorsunuz? Hemen arayın…

Afyonkarahisar’da profesyonel emlak danışmanlığı hizmeti veren Karaman: ” Müşterilerimiz bizim için velinimettir. Onların isteklerine uygun bir şekilde, onlara yaşam alanı yaratıyoruz. Bütün gayrimenkul alım-satım işlemlerinde benimle bizzat iletişime geçebilirler. Müşterilerimizi sonuna kadar dinliyor ve onların istekleri doğrultusunda işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

Kiralar arttı diye üzülmeyin!

”Kirada oturmak isteyenler, yeni yuva kurup ev kiralamak isteyenler üzülmesin. Onların bütçelerine en uygun evi kendilerini sunuyoruz.”

İletişim için, Ahmet Karaman Facebook hesabı: Ahmet Karaman

İletişim: 05526530303

Emlak Danışmanı Ahmet Karaman
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.