Dolar 32,3568
Euro 34,7967
Altın 2.401,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 20°C

EMİTT 2023’e İznik çinisi damgası

EMİTT 2023’e İznik çinisi damgası
2

Bursa’nın İznik Belediyesi bu yıl 26.’sı gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’e tüm değerleriyle çıkarma yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Dünyanın beş büyük turizm fuarından biri olan EMITT, 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında 26. kez kapılarını açtı. Bursa’nın İznik Belediyesi standı ilk günden itibaren yoğun ilgi görürken Başkan Kağan Mehmet Usta da stanta gelerek turizmciler ve ziyaretçiler ile görüşmelerde bulundu.

Stantta bulunan İznik Çinisi Workshop alanında binlerce kişi ellerine fırçayı alarak İznik Çinisi boyama fırsatı buldular. İznik Çinisi yapan herkese çini kolye hediye edildi.

USTA “İZNİK’İN MARKASINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Her yıl olduğu gibi bu yılda EMİTT 2023’te İznik Standımızın bir saniye boş kalmadığını, ilçemize olan ilgi ve tanınırlığın son yıllardaki çalışmalarımızla arttığını görmek bizleri mutlu ediyor.Bu yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. İznik’i dünyanın en büyük turizm fuarlarında tanıtmaya, en iyi şekilde temsil etmeye ve İznik markasını altın harflerle yazdırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.