Dolar 32,5174
Euro 34,9344
Altın 2.435,08
BİST 9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu kampüse açıldı

ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ŞÜKRÜ BEYDEMİR – EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YOLU KAMPÜSE AÇILDI

Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu kampüse açıldı
2

Şeyh Edebali Üniversitesi Prof. Dr. Rektörü Şükrü Beydemir, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile üniversite kampüsü arasındaki mesafenin aza indirilmesi için yapılan yürüyüş yolunu inceledi.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesine ait Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gülümbe Kampüsü’nü birbirine bağlayan yürüyüş yolu ulaşıma açıldı. Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Özgür Çevik ile beraber yapımı tamamlanarak hizmete açılan yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu.

Rektör Beydemir, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Öğrencilerimiz ve personelimizin hastaneye ulaşımını kolaylaştıracak yürüyüş yolunu kısa bir sürede tamamladık. Eğitim ve araştırma hastanemize gidiş-gelişlerde hem pratik hem de daha güvenli olan bu yol inanıyorum ki önümüzdeki günlerde tüm çevresel koşulların düzelmesi ile daha da işlevsel hale gelecektir” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.