Dolar 32,2647
Euro 35,1335
Altın 2.467,24
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Efsane Kaleci̇ Si̇nan Alağaç Kabri̇ Başında Anıldı

ESKİŞEHİRSPOR’UN VE MİLLİ TAKIMIN EFSANE KALECİLERİNDEN SİNAN ALAĞAÇ, ÖLÜMÜNÜN 37’İNCİ YILINDA KABRİ BAŞINDA DÜZENLENEN PROGRAM İLE ANILDI.

Eskişehirspor’un ve milli takımın efsane kalecilerinden Sinan Alağaç, ölümünün 37’nci yılında kabri başında düzenlenen program ile anıldı.

Kurumsal Web Tasarım

24 Kasım 1985 tarihinde Eskişehirspor’un Bolu Abant’taki kampında geçirdiği kalp krizi nedeniyle 25 yaşında yaşamını yitiren Sinan Alağaç, ölümünün 37’nci yılında kabri başında anıldı. Esentepe Mezarlığı’nda düzenlenen anma törenine Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik ekip katıldı. Genç yaşta hayata veda eden efsane milli kaleci unutulmadı. Eskişehirspor sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Camiamızın aklında her zaman karakteri, Eskişehirsporlu duruşu ve sportmenliğiyle var olan ve daima hatırlanacak olan genç yaşta yitirdiğimiz milli kalecimiz Sinan Alağaç’ı vefatının 37. yıl dönümünde sevgiyle ve rahmetle anıyoruz” cümlelerine yer verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.