Dolar 32,3302
Euro 34,8513
Altın 2.386,04
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Edirne’den ‘ekonomik’ değerlendirme

Edirne’den ‘ekonomik’ değerlendirme
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Türkiye’nin ekonomik gidişatına ilişkin önemli değerlendirmede bulunan Edirneli iş insanı Recep Zıpkınkurt, ekonominin ‘sil baştan’ düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Edirneli iş insanı Recep Zıpkınkurt, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmede bulundu.

Ekonominin sil baştan düzenlenmesi gerektiğini ifade eden Zıpkınkurt, Türkiye’nin ekonomik olarak çok zor dönemlerden geçtiğini belirterek, “Enflasyonun dur durak demeden artması da buna en önemli kanıtlı örnektir. Özellikle enflasyon artması ile beraber maaşlara yapılan zamlar da Türkiye’nin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiginin bir diğer göstergesidir. İktidarın aldığı kararlar bir yana dursun burada en önemli husus enflasyonun durdurulmasıdır. Enflasyon düşürülmedikçe halkın refah seviyesi daha da azalacak, döviz kurları artacak, TL değer kaybedecek, Türkiye’ye güven azalacaktır. Bunun için ekonomik politikalar sil baştan değiştirmelidir” dedi.

Zıpkınkurt, Türkiye’nin bu cendereden çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.