Dolar 32,5941
Euro 34,7657
Altın 2.419,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 26°C

Edirne’de İYİ Parti’den ilçe teşkilatlarına teşekkür

Edirne’de İYİ Parti’den ilçe teşkilatlarına teşekkür
2

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, çalışmaları değerlendirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde teşkilatlarla durum değerlendirmesi yapan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, halkın talepleri ve beklentilerini ele aldı.

Seçimlere tüm teşkilatlarıyla hazır olduklarını ifade eden Başkan Tütüncü, Edirne’de il ve ilçe teşkilatlarımız seçimlere hazır olduklarını belirterek, “Halkımızla sürekli bir aradayız. Onların dertlerini sıkıntılarını biliyoruz. Bu doğrultuda sık sık TBMM’de bulunan milletvekillerimize ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e raporları iletiyoruz. Makamlarında oturarak halktan kopuk bir yönetim anlayışı sergileyenler ne yazık ki bu seçimlerde hezimete uğrayacaklar. Biz, halkımızda aldığımız güçle Türkiye’yi ve Edirne’yi İYİ’lere emanet edeceğiz. İYİ kadrolarla, liyakati esas kılarak ülkemizi kalkındıracağız” diye konuştu.

İlçe başkanlarına ve teşkilatlara da teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Gece gündüz demeden çalışan ilçe başkanlarıma ve teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte partimizi iktidara taşıyacağız” mesajı verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.