Dolar 32,3798
Euro 34,7670
Altın 2.434,94
BİST 9.986,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Edirne Keşan’da Saadet Partisi’nden geleneksel iftar

Edirne Keşan’da Saadet Partisi’nden geleneksel iftar
2

Edirne’de Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Geleneksel Keşan İftarı” gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – İftar programına; Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Keşan İlçe Başkanı Ahmet Köseler, Milletvekili Aday Adayı Ahmet Erdoğan ve ilçe yöneticileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Av. Tekin, son günlerde Filistin Mescidi Aksa’da yaşanan gelişmelere dikkati çekerek, “Ramazan ayında mübarek beldenin huzurunu bozmayı âdet haline getirdi. Azgın Siyonistler, Yahudilerin kutsal addettiği Hamursuz Bayramı’nı bahane ederek, Mescid-i  Aksa ’da itikâfa giren Müslümanlara saldırı düzenledi. İşgalcilerin vahşi saldırısında onlarca kişi yaralanırken, en az 400 kişinin de esir alındı. Siyonist azgınların hiçbir maneviyat ve mahremiyet gözetmeksizin yaptıkları kalleş saldırıda, Müslüman bacılarımızın başörtüleri kanlar içinde kalırken, Kur’an-ı Kerim’ler bilinçli ve kasıtlı şekilde yerlere düşürüldü. Bütün bu barbarlığa rağmen dünya ise sessiz. Süslü cümlelerle bu zulmü sadece ama sadece ‘kınamak’ ise artık kifayetsiz kalıyor. Başta ülkemizdeki iktidar ve İslam aleminin yöneticileri olmak üzere tüm dünya kamuoyuna soruyoruz. Somut adımlar atmak için daha kaç masumun canının yanması gerekiyor? Kınamaktan öte artık ciddi yaptırımlar uygulamak için daha ne kadar kan ve gözyaşı akması gerekiyor?” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.