Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Edirne Enez’de öğrenciler kalplerinin sesini dinledi

Edirne Enez’de öğrenciler kalplerinin sesini dinledi
2

Edirne Enez’de minikler can dostlarının kalplerini dinledi.

Kurumsal Web Tasarım

Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası (EDİRNE İGFA)- Enez Kaymakamlığı, Enez DOĞA-DER ve Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği işbirliğinde hayata geçirilen “Kalbimiz Aynı Atıyor” projesi kapsamında Enez’deki  okullarındai 4.sınıf öğrencilerine 111 steteskop armağan edilerek küçük yavru köpek kalbi ve insan kalbi dinletildi. Özellikle diğer canlı türleri ile uyumlu yaşam, hayvanlarla doğru ve sağlıklı temas konularında bilgilendirme yapılırken ‘Veteriner Hekimlik’ ve ‘Doktorluk’ meslekleri tanıtıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren DOĞA-DER Başkanı Ege Sakin  “Öğrencilerimizin empati kurma yeteneğini geliştirmek, yaşama hakkı kavramını vurgulamak, sağlıklı, bilgili, barışçıl ve huzurlu bireylerin oluşturduğu bir toplum inşa edilebilmesi, öğrencilerinizin mesleki kariyer ve eğitimlerine yön verebilmeleri, doğru rol modeller ile tanışmaları amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik” dedi.

Koordinatörlüğünü Ege Sakin’in yaptığı projede ‘Veteriner Hekimlik’  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi iç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.Alev Akdoğan Kaymaz, “Doktorluk” Enez Devlet Hastanesi hekimlerinden Doktor Keremcan Ural tarafından tanıtıldı.

Proje sonunda Enez kaymakamı sayın Şükrü Alperen Göktaş tarafından, Prof.Dr. Alev Akdoğan Kaymaz ve Dr. Keremcan Ural ‘a plaket verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.