Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

EASKF Başkanı Atam, “Pazar günü bal baraj maçına bekliyoruz”

EASKF Başkanı Atam, “Pazar günü bal baraj maçına bekliyoruz”
2

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam, 17 Nisan 2022 Pazar günü Eskişehir Yeni Stadyum da oynanacak Demirspor-Yunusemre Spor Bal Baraj maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Atam, yaptığı açıklamada, “Talimatlar gereği 2021-2022 Futbol sezonunda Bal Liginde ilimizi temsil eden üç takımdan ligi üst de bitiren Anadolu Üniversitesi gelecek sezon tekrar Bal’da devam edecek. Alt da bitiren Sağlıkspor, önümüzdeki sezon yerel Süper Amatör Lig de mücadele edecek. Orta sırada bitiren Yunusemre Spor ise ilimiz Süper Amatör Lig şampiyonu Demirspor ile Bal Baraj müsabakası oynayacak olup, galip gelen takım 2022-2023 sezonunda Bal da Anadolu Üniversitesi ile ilimizi temsil edecektir. Pazar günü oynatacağımız ve kazananın 2022-2023 sezonunda Bal da yer alacağı Demirspor – Yunusemre Spor müsabakası ilimiz amatörünün en üst düzey maçı olduğundan Eskişehir Yeni Stadyumda oynanacaktır. Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olması dileğiyle, futbolseverleri 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 15.00 da Yeni Stadyuma bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.