Dolar 32,5845
Euro 35,0501
Altın 2.458,97
BİST 9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Dondurmanın Efendisi Kervancıoğlu: Gençlerimiz geleceğimizdir

Dondurmanın Efendisi Kervancıoğlu: Gençlerimiz geleceğimizdir
2

Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrenciler için iftar programı düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Tural Şahbazlı/ Kahramanmaraş İGFA- Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya gelen Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Dondurmanın Efendisi  Sami Kervancıoğlu burada yaptığı konuşmasında: “Bizim geleceğimiz gençlerimizdir. Buradaki öğrencilerimizi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.”-diyerek, gençlerin önemine dikkat çekti.

Her zaman Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizen Başkan Kervancıoğlu: “Kervan lezzetleri grubu olarak bizler sosyal sorumluluk projesi kapsamında böylesine donanımlı bir okulumuzu kahraman şehrimize kazandırdık. Bu okulumuzu yaptırarak eğitime kazandırdık. Tabi ki onursal başkanımız Turgut Pekel babamızın ismini bu okulda yaşatmak istedik. Bizler hiçbir zaman elimizi bu okulumuzdan çekmedik ve çekmemeye de devam edeceğiz. Bizim geleceğimiz gençlerimizdir. Buradaki öğrencilerimizi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Öğrencilerin disiplinli tavırları beni çok etkiledi. Bizlerde yoğunluktan bir araya gelemiyorduk. Burada hep beraber iftarımızı açtık. Bizim yine sosyal sorumluluk projesi olarak vakıf çalışmamız vardı, bu projemize de hız verdik. Bu projemizi de şehrimize kazandıracağız. Ben bu iftarı organize eden başta okul müdürümüze, hocalarımıza, İl ve ilçe milli eğitim müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Düzenlenen iftar programına Alpedo Kervan Lezzet Grubu Onursal Başkanı Turgut Pekel, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pekel, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, okul yöneticileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.