Dolar 32,1445
Euro 35,0015
Altın 2.467,28
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Dolmuşlar hızlıca taksiye dönüşüyor

Dolmuşlar hızlıca taksiye dönüşüyor
2

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası (BŞO) üyeleri bayramlaşmada bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – BŞO Eğitim Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit, BESOB Başkan Yardımcısı ve İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Osmangazi 2 No.lu Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Günenç ile durak başkanları ve şoför esnafı katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çakır çalışmaları hakkında durak başkanlarına ve üyelere bilgi verirken, “Üyelerimize yönelik yoğun faaliyetler içerisindeyiz. Bilhassa belirmek istiyorum, dolmuşların taksiye dönüşmesi çalışmaları durmadı, aralıksız devam ediyor” dedi.

BŞO bayramlaşmasına katılan BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit de, “Bayramlar büyüklerin unutulmadığı, küçüklerin sevindirildiği günlerdir. Bu bayramı buruk kutluyoruz ama bu sıkıntılar da aşacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalarda sonra bayramlaşma katılan durak başkanları ile Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri genel konularda değerlendirmelerde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.