Dolar 32,2588
Euro 34,7484
Altın 2.408,43
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Doktor Forması Özellikleri Kullanım Alanları

Doktor önlüğü, meslek gruplarının mesai sırasında giydirilmiş olduğu doktor mesleğine has olan meslek kıyafetidir.

Doktor Forması Özellikleri Kullanım Alanları
2

Doktor önlüğü, meslek gruplarının mesai sırasında giydirilmiş olduğu doktor mesleğine has olan meslek kıyafetidir. Söz mevzusu giysisi doktorların yanı sıra öteki esenlik mensuplarının da kullandığı görülür. Bu kıyafetlerin, ferdin kendini her daim huzurlu hissetmesi için kaliteli malzemeden üretilmesi gerekir. Kişinin mesai sırasında kendini huzurlu ve konforlu bir kıyafetin arasında bulması, organik olarak mesai performansına da yansıyacaktır.

Kurumsal Web Tasarım

Sağlık sektöründe vazife icra eden doktorların ve personelin, stresli ortamlarda vazife yapmış olduğu aşikârdır. Bu da organik olarak doktor ve hemşire meslek grubunda çalışanların iş performansını düşürür. Alınacak tedbirler ile insanların performansı artırılmaya çalışılır. Bu anlamda alınacak tedbirlerin başlangıcında insanların doktor forması gibi meslek giysileri gelir.

Doktor Forması Kimler Tercih Eder?

Doktor formaları alırken kıyafetin rahatlığı önceliği husus olarak ele alınmalıdır. Bu refah da sadece üretilen önlüğün kumaş kalitesi ile alakalı bir durumdur. Kumaş ne kadar esnekse doktor ve hemşirelerin mesai sırasında rahatlığı da o denli fazla olur. Doktor forması seçiminde gövde ve model seçimine de ek olarak da ehemmiyet verilmelidir.

Hastanelerde çalıştığınız ünite ve gövde ölçüleriniz dikkate alınarak onlarca değişik modeli internet sitemizdeki mamuller içinde bulabilirsiniz. Hemşire forması veya doktor önlüğü kıyafetlerinin seçiminde göz önünde bulundurulacak öteki husus da kıyafetteki renk seçimidir. Scrubs takım internet sitemizdeki ürünleri incelediğinizde değişik renklerde mamullerin satışa sunulduğunu görebilirsiniz. Siyah, beyaz veya mürdüm renginin yanı sıra değişik renk alternatifleri ile ürünleri online alışveriş tipmod sitemizden ergonomik biçimde satın alabilirsiniz.

Doktor Forması Nasıl Olmalıdır Özellikleri Nelerdir?

Sağlık mensupları yaz veya kış ayrım etmeden forma giymek zorundadır. Formalarını yazlık ve kışlık olarak ayırmaları maddi olarak zor olabilir. Bundan ötürü doktor forması tercihi yaparken hem yaz bununla birlikte kış aylarında kullanılabilen kumaşları tercih etmekte yarar vardır. Kapalı alanlarda çalıştıklarından ötürü kış şartlarından fazla etkilenmeseler de kumaş seçimlerine dikkat etmekte yarar vardır.

Alpaka ve gabardin kumaşları kışın en oldukça tercih edilen kumaşlar içinde yer almaktadır. Bu kumaşlar yazında sorunsuzca kullanılabilir. Hemşire ve doktorların forma seçerken sorgulayacakları en mühim konulardan bir tanesi kir tutmama özelliği olmalıdır. Hasta ortamları hasta tedavi alanları olduğundan formalarda lekelenmeler olabilir. Kan, povidon iyot yahut iltihap lekeleri düzgüsel bir kumaştan çıkmayan lekelerdir.

Hastane üniforma kumaşlarında ise bu lekelerin kalıcı olamaması gerekir. Forma seçiminde kir tutmayan kumaşları yeğleyen sıhhat personelleri huzurlu eder. Her lekelenen formayı atmak olası değildir. Tercih edilen formanın yıkandıktan sonrasında ilk gün ki şeklinde pak olması gerekir.

Uzun ömürlü bir kumaştan üretilmiş doktor formaları uzun seneler kullanılabilir. Kaliteli bir formayı bir sıhhat mensubu on sene bile kullansa bir sıkıntı yaşamaz. Sizlere kaliteli güvenli ve rahat doktor formasına ulaşmak için https://tipmod.com.tr/ sizlere en kaliteli olarak hizmet vermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.