Dolar 32,4894
Euro 34,7114
Altın 2.409,19
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Afyon toki kuraları ne zaman çekiliyor 2022

Afyon toki kuraları ne zaman çekiliyor 2022
2

Afyon TOKİ sosyal konut kura çekimleri için geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ sosyal konut projesi için kura çekim yapılacak bazı illerin tarihi belirlendi. Afyonkarahisar’da yaşayan vatandaşların gündeminde olan ve arama motorlarında sıkça aranan; Afyon toki kuraları ne zaman? Afyon toki başvuru sonuçları açıklandı mı? Afyon toki kura çekimi ne zaman? gibi sorular aranmaya başladı.

Kurumsal Web Tasarım

TOKİ Afyonkarahisar’da birçok proje yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Afyonkarahisar’da sosyal konutlardan hastanelere, kamu hizmet binalarından okullara kadar onlarca projeyi gerçekleştirdi.

TOKİ Afyon’da her alanda yatırım yapmayı sürdürüyor. Afyonkarahisar’da TOKİ, 11 bin 786 konutu projelendirdi.

Afyon Toki kura çekimi ne zaman?

İlk kura çekimleri Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki illerde yapıldı

TOKİ “İlk Evim İlk İş Yerim” projesine başvurular Ekim ayının son gününde tamamlandı. Vatandaşlar başvuru tarihinin bitiminden sonra heyecanla kura çekimini bekliyor. Şimdiye kadar; Şırnak, Siirt, Batman, Mardin, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Şanlıurfa, Bitlis, Muş, Kilis gibi illerde kura çekimi sona erdi.

Afyon toki kuraları ne zaman çekiliyor?

Tüm Türkiye’de milyonlarca vatandaşın ev sahibi olabilmek amacıyla başvuru yaptığı TOKİ sosyal konutları için Afyonkarahisarlı vatandaşlar da heyecanla beklemeye başladı. Toki başvuruları sonrası kura çekiminin haftalık olarak duyurulacağı belirtilmişti. Binlerce konutun hak sahibi Mart ayı içerisinde belirlenecek. Afyonkarahisar’da toki kuralarının ne zaman çekileceği tam olarak netlik kazanmış değil. Mart ayına kadar tamamlanması planlanan kura çekimi sonrası binlerce vatandaş ev sahibi olacak. Afyonkarahisar’da ise toki kuralarının çekileceği tarih belli olduğu zaman haber sitemizde konuyla ilgili bilgilere yer vereceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.