Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

DEVA: OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru

DEVA: OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru
2

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni deprem gündemiyle acil toplantıya çağırdı.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) –  “Yaşadığımız felaket çok ağır ne yargı mensupları ne de vatandaşlar bu yargı süreçlerini takip edebilecek durumdalar” diyen DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, “Belli durumlar dışında sürelerin ve duruşmaların durması, gerekli diğer tedbirlerin alınması için TBMM acilen toplanmalıdır” ifadelerini kullandı.

’OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru’

Olağanüstü hâl ilanını da değerlendiren Yeneroğlu, “OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru bir karar. Acil olarak tüm imkanlar bölgedeki ihtiyaçlar için seferber edilmeli. Felakete uğrayanların kurtarılması, temel ihtiyaçların karşılanması ile meydana gelen hasar ve zararın telafisi için gerekli tüm tedbirler acilen alınmalıdır” dedi.

https://twitter.com/myeneroglu/status/1622946741426302976
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.