Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

DEVA Kayseri’nden bayram buluşması

DEVA Kayseri’nden bayram buluşması
2

Demokrasi ve Atılım Partisi Kayseri İl Başkanlığınca parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programına İl Başkanı Metin Özkaya, il yöneticileri, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya, bayram hep birlikte güzel diyerek bayramlarda birlik ve beraberliğin önemine değinip, bayramlaşma merasimine katılan her bir il yöneticisine, ilçe başkanlarına ve teşkilat üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Bayramlaşma sonrası partililerle bir araya gelen Başkan Özkaya: “Pandemi koşullarından sonra ilk defa rahat bir Ramazan sevinci ve bayramlaşma özlemini gidermiş bulunmaktayız. Bayramlar birlik ve beraberliğin önemli olduğu, hatırlamanın ve hatırlanmanın verdiği keyfi yaşamaya vesile. Bugün buraya bu coşku ve heyecanı paylaşmak için bir araya gelen siz değerli DEVA gönüllülerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akrabalarımız, eşimiz dostumuz harici bir çatı altında toplanarak aile hissiyatı yaşatan sizler ile birlikte bayram sonrası sahalarda daha da etkin yer alacağız. Bugün bulundukları ilçelerden katılım sağlayan Fazıl Demircioğlu ile Pınarbaşı’nda Mustafa Tepe ile Yeşilhisar’da, Mehmet Bal ile Tomarza’da Ali Tayfun Çakıcı ile Hacılarda,  Murat Kurnaz ile Talas’ta, Tahir Parlak ile İncesu’da ve şehir dışında olmalarından dolayı aramızda bulunamayan, ancak yönetim kurulu üyelerinin katılmasını sağlayan Ömer Çokyıldırım ile Develi’de, Mehmet Akbaş ile Felahiye’de bayramdan sonraki hafta DEVA rüzgarını olabildiğince hızlı estirmeye başlayacağız ve teşkilatlanma aşamasında olduğumuz ilçelerimizde de işleri daha da hızlandıracağız. Üye sayımızın günden güne arttığı ilçe teşkilatlarımızda yaşanan bu olumlu atmosfer bizleri olumlu yönte motive etmiş olup, emeği geçen başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Allah’ın izniyle hep beraber güzel işlere imza atacağız. Çünkü hepimizin sorumluluğu bu memleket için çok. Kaybedilecek bir günümüz bile yok. Çalışmak, çalışmak hep çalışmak zorundayız. Bu zorunluluk bugün aramızda bulunan çocuklarımız için. Onlar için yeterince çaba sarf etmezsek, onlara hayal ettikleri gibi bir Türkiye bırakamazsak yarın onların yüzlerine nasıl bakacağız. İnşallah gelecek kuşaklar için güzel bir Türkiye’nin hikayesinin yazılmasında Kayseri ayağını hep birlikte inşa edeceğiz. Hepinizin ayağına yüreğine sağlık; tekrardan bayramınız mübarek olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.