Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C

Depremzede ailelere Kütahya’dan destek sürüyor

Depremzede ailelere Kütahya’dan destek sürüyor
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KÜTAHYA (İGFA) –Depremin olduğu ilk saatlerden itibaren gerek bölgeye gerekse Kütahya’ya gelen depremzedelere yardım elini uzatan Kütahya Belediyesi, depremzede ailelere yönelik desteklerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, eşi Fatma Işık ile birlikte, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen hijyen çantalarını depremzede aileleri ziyaret ederek takdim etti.

Başkan Işık, “Malum 6 şubat tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle birçok depremzede ailemiz Kütahya’mıza geldiler. Gelen ailelerimize ilk önce Hilal Market aracılığı ile günlük kullanabilecekleri gıda başta olmak üzere ihtiyaç malzemelerini bayrama kadar dağıttık. Daha sonra bazı ailelerimiz memleketlerine geri döndüler, bazıları ilimizde kalmaya devam ediyor. İlimizde kalmaya devam eden depremzede ailelerimiz için Belediyemiz Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğümüz aracılığı ile hijyen çantası hazırladık. Bugün Hatay depremzedelerimizden Emine Hanıma ilk paketimizi teslim ediyoruz. Buradan da tüm depremzede ailelerimize duyuruyoruz. Belediyemize gelip müracaat etmeleri halinde aynı paketi kendilerine teslim edeceğiz. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Size ve diğer aile bireylerine bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.