Dolar 32,2917
Euro 34,7633
Altın 2.399,12
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Deprem bölgesinde temizlik başladı

Deprem bölgesinde temizlik başladı
2

Kent Estetiği Dairesi ve ANFA ekipleri tarafından Hatay Merkez’de temizlik çalışmalarına başlandı.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası yaraları sarmak için tüm birimlerini seferber eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de bölgedeki salgın riskine karşı harekete geçti.

Arama kurtarma çalışmalarından yemek dağıtımına, eşya yardımından su dağıtımına kadar pek çok konuda depremzedelerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi bölgede salgın riskine karşı temizlik çalışmalarına başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Büyük yıkımın bir sonucu olarak deprem bölgelerindeki vatandaşlarımız salgın tehdidiyle karşı karşıya. Kent Estetiği Dairesi ve ANFA ekiplerimiz Hatay Merkez’de temizlik çalışmalarına başladı. Olası tehlikenin olumsuz sonuçlarını en aza indirmeye çalışıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.